«Halk-ı âlem yılda bir kez îyd için kurbân eder, Dem bedem, saat besaat ben senin kurbânınam..» Cânın nefes alış verişini; O'nun iştiyâkı ateşi yanında hazm edememek, arzuladığı birleşmeyi cân gözü ile beklemek ne güzel şey. Cân'ı; verene vermek ne asilâne hareket. Her şeyi verene, O'nun istediği tek şeyi vermekle O'nu kazanmak ne seâdet. O'ndan esirgenecek hiç bir şey bulunmadığını fehm ederek olduğu gibi O'na teslim olmak ne sehâvet. O'nun tarafından sevilmek, sevilebilecek hâle gelmek, kendisinden cân taleb edilebilecek kemâle erişmek ne mazhariyet. O'nun kapısının eşiğine baş koyup sükût içinde beklemek, yıkıl-mıyan bir sabır ile kapının açılmasını, koldan tutulup içeriye çekilecek zaman ümidi ile cân bulmak ne sadâkat… Bu eser kelam-ı kibardan 99 beyiti ihtiva etmiş olup, insanoğlunun kainat sahnesindeki seyiri ile baş-layıp efendimiz (sallallâhu ‘aleyhi ve sellem) ile biten bir hikmetli sözler ve bu sözlerin tefsir ve tahliline dair bir eserdir.
Boyut :13,5 x 21 Sayfa Sayısı : 272 Kapak Türü : Sert Kapak Kağıt Türü : Ivory Dil : Türkçe
Bankalara özel taksit seçenekleri :
VadeAy/ÖdemeToplam
Tek Çekim
-
24.00 TL
Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.
Kargo ve İade
Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.
Sipariş Kargoya Verilişi
Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.